Werkwijze

Wij houden ervan om een bestelling eenvoudig te houden. Bij ons hoef je dus niet zelf aan de slag voor het perfecte geboortekaartje, dat doen wij voor jou. Wij doen namelijk niet aan massaproductie, daarvoor is jullie kindje te uniek.

Jouw favoriete kaartje

De kaartjes zijn opgedeeld in verschillende thema’s, zo hoef je alleen de kaartjes te bekijken die jou aanspreken. Heb je een favoriet kaartje op het oog? Laat het ons weten door middel van het invulformulier gelinkt aan het kaartje.

Digitaal kaartje en/of proefdruk

Op het invulformulier kun je je gegevens invullen zodat wij een gratis digitaal kaartje voor je kunnen maken. Wij sturen je binnen enkele dagen een e-mailtje met jouw persoonlijke document.
Wanneer het digitale kaartje naar jouw zin is, is het ook mogelijk om het kaartje vooraf te laten drukken. Zo kun je alvast de kwaliteit beoordelen en bekijken of het kaartje geheel naar jouw zin is. Zo krijg je ook een kleurwaaiertje mee voor de nog uit te kiezen enveloppen.

Kosten proefdruk

Voor jouw persoonlijke proefdruk vragen wij €2,50 onkostenvergoeding. Hiervoor maken wij de kaart precies zoals je hem ook uiteindelijk zou willen bestellen. Dus je mag envelop, papiersoort en informatie precies zo kiezen zoals jij dat wil.

Kindje geboren?

Van harte gefeliciteerd, de wereld mag het weten! Stuur ons de ingevulde checklist en wij maken een nieuw digitaal kaartje. Controleer deze goed (ook door een ander!) en geef ons akkoord om het kaartje te drukken.

Betaling

Samen met het definitieve digitale kaartje sturen we ook de factuur mee. Na betaling en akkoord op het kaartje brengen we het naar de drukkerij.

Verzending

De enveloppen mag je van te voren al laten verzenden (€4,95 portokosten binnen Nederland) of je laat ze meeleveren met de kaartjes.
Wanneer wij accoord hebben voor het drukken van de kaart(jes)  vóór 15 uur, dan is de levertijd van de kaartjes 1 werkdag.

Kaartjes ontvangen?

Controleer gelijk even of de kaartjes naar wens zijn. Iets niet in orde, laat het direct even horen!