Geboortekaartje België

Welkom lieve buren! Een Nederlandse website voor geboortekaartjes, maar vele Belgische landgenoten gingen jou al voor en bestelden zo’n prachtig retro geboortekaartje. Wij prijzen ons heel gelukkig dat wij zo populair zijn in België en wij staan dan ook heel graag tot jouw dienst.
Het proces rondom het bestellen van de geboortekaartjes staat hierin uitgebreid beschreven. Ik wil een paar kleine details echter uitlichten die misschien nèt even anders gaan.

 

Formaat kaart

Alle formaten die afgebeeld staan op de website vragen twee postzegels op de envelop in België. De Belgische Post maakt namelijk onderscheid tussen genormaliseerde (tot 50 gram = 1 postzegel) en niet genormaliseerde (tot 50 gram = 2 postzegels) post. Zeker wanneer je een grote oplage denkt te gaan bestellen, kan het de moeite waard zijn om een opmerking te plaatsen bij het aanvragen van de proefkaart. Je kunt alvast aangeven dat je de kaart graag wil laten omzetten in formaat ‘Belgisch vierkant’. De Belgische Post ziet dit formaat namelijk wel als genormaliseerde post. De maat is standaard dichtgevouwen 13,5x12cm. We hebben er ook bijpassende enveloppen bij in alle kleuren. Deze kaarten in dit formaat kun je binnen België versturen met 1 postzegel.

 

Tekst geboortekaartje

Vaak is het gangbaar om de meters en peters te vermelden in de kaart. Net als de cadeau wensen of het vermelden van de pamperrekening verdient een mooi plekje op de kaart. Zet deze informatie in het contactformulier voor het aanvragen van een proefkaart, en wij zorgen dat deze tekst een mooie plek krijgt. Bekijk het artikel tekst geboortekaartje voor een uitgebreide toelage.

 

Proefdruk naar België

De proefdruk is altijd €2,50. De verzendkosten zijn inbegrepen. Twee proefkaartjes zijn in totaal €3,50.

 

Pakketpost naar België

Pakketpost naar België is net als in Nederland €4,95. Ook hierin wordt geen onderscheid gemaakt.

 

Levertijd

De proefkaartjes worden in België overgedragen aan BPost. De ervaring leert dat het proefkaartje gemiddeld binnen 2 werkdagen geleverd wordt. Soms zelfs 1 werkdag maar soms ook 3 werkdagen. Van welke factoren dat afhankelijk is weten wij helaas niet.
Pakketpost is er eigenlijk altijd binnen 2 werkdagen.

 

Doopsuikerkaartjes

We hebben hele leuke vierkante 8x8cm doopkaartjes verkrijgbaar. Ze worden gratis voor jou ontworpen passend bij een bestaand ontwerp. Op maat kunnen wij ook doopsuikerkaartjes ontwerpen, mail ons even voor een offerte.