Geboortekaartjes bestellen

Jullie verwachten een kindje! Van harte gefeliciteerd! Er gaan veel dingen veranderen over een paar maanden en wij helpen je daar graag bij. Heel fijn dat je onze prachtige geboortekaartjes hebt gevonden, een geboortekaartje dat met veel liefde en aandacht is ontworpen en wat een perfecte aankondiging kan zijn voor jullie nieuwe aanwinst. Volg onderstaande punten en dan ben je ruim op tijd klaar met de voorbereidingen en dan weet je zeker dat jouw geboortekaartjes snel op de bus kunnen zodra jullie baby geboren is.

 

Geboortekaartje kiezen

Het belangrijkste maar ook het leukste onderdeel is natuurlijk om jouw favoriete geboortekaartje te kiezen. De kaartjes staan opgedeeld in seizoenen. Maar het is natuurlijk niet verboden om een kaartje te kiezen dat seizoen ‘neutraal’ is. Ze staan voornamelijk onder de lente en zomer geboortekaartjes. Dus kijk daar ook even, ook verwacht je een winter baby. Hoe kies je jouw ideale kaartje? Staat jouw formaat er niet tussen? Of je wil een enkel kaartje in plaats van een dubbele geboortekaart? Geen probleem! Laat het ons weten want wij kunnen alles aanpassen aan bestaande ontwerpen.

 

Favoriete geboortekaartje gevonden?

Vul het contactformulier onder de kaart zo volledig mogelijk in. Hierin worden gegevens gevraagd die in de kaart moeten komen te staan. Wij verwerken deze voor je zodat jij van ons de gepersonaliseerde versie ontvangt. Er is ook mogelijkheid om opmerkingen te plaatsen. Dus wil je het formaat anders? Een rood mutsje in plaats van blauw. Laat het ons altijd weten, we kunnen meer voor je doen dan dat je denkt.
Kijk voor inspiratie eens bij de geboortegedichtjes. Denk er ook eens over na of je misschien het kraamfeest alvast op de kaart wil hebben staan?

 

Wijzigingen in geboortekaartje gratis

De klant staat bij ons op nummer 1 en samen doen wij er alles aan om het helemaal naar jouw zin te maken. Wijzigingen aanbrengen in bestaande kaartjes doen wij gratis en je zit nergens aan vast.

 

Bestel een proefdruk

Zodra wij er helemaal uit gekomen zijn en het kaartje is voor jouw gevoel helemaal perfect, dan kunnen wij een proefdruk laten maken voor €2,50. Je hebt de keuze uit 7 papiersoorten en wel 25 soorten enveloppen. Voor elke maat kaart. De keuze is werkelijk reuze. Je ontvangt de proefkaart binnen 1 werkdag zodat je zelf de kwaliteit kan beoordelen. Zie je toch nog iets wat je graag anders wil? Tot het laatste moment kun je nog zaken wijzigen, soms zie je het op papier gewoon beter dan op de computer.

 

Enveloppen vooruit bestellen

Van tevoren enveloppen bestellen is slim en handig. Lees het artikel hoeveel geboortekaartjes bestellen voor een volledige adressenlijst. Zo weet je ook hoeveel enveloppen je wil bestellen. Eenmaal in huis kun je ze in alle rust schrijven en klaar zetten voor wanneer je kaartjes binnen komen. In die drukke eerste weer hoef je alleen de geboortekaartjes in de enveloppen te doen en klaar. Zorg ook dat je je geboortezegels alvast in huis hebt. Gewone postzegels kunnen natuurlijk ook.

 

Sluitzegels bestellen

Gemiddeld worden er in Nederland zo’n 75 geboortekaartjes besteld. Dat is nog best een klus om de enveloppen dicht te plakken. Dit kun je eenvoudig oplossen door velletjes sluitzegels aan te schaffen. Het zier er leuk uit en je lost het dichtplakken op een leuke manier op. De velletjes sluitzegels kosten maar €2,75 voor 23 zegels.

 

Baby geboren

De baby is geboren en je wil graag de geboortekaartjes thuis ontvangen. Stuur een mail naar nicoline@poppy-geboortekaartje.nl met de informatie wat veranderd dient te worden op het kaartje. Denk aan de datum, gewicht, tijdstip, lengte. Maar check ook nog even of de naam, adres, telefoonnummer nog kloppen. Studio POPPY gaat op werkdagen direct aan de slag om de gegevens aan te passen. Wij sturen het definitieve digitale kaartje terug en controleer dat heel goed. Laat het ook nog even door een ander controleren want onjuistheden kunnen in een héél klein hoekje zitten. Zodra hij helemaal naar het zin is stuur je ‘akkoord’ op de kaart èn de meegezonden factuur. Zodra wij dit ‘akkoord’ hebben ontvangen sturen wij het direct door naar de drukker.

 

Geboortekaartjes levertijd

Indien wij voor 15 uur akkoord hebben, gaat de drukkerij (op werkdagen) diezelfde dag nog aan de slag. Diezelfde dag worden de kaartjes verzonden en dan wordt het de volgende dag in Nederland bezorgd. België duurt over het algemeen twee dagen.

 

Ontvangst geboortekaartjes

Bekijk de geboortekaartjes zo snel mogelijk en check op onvolkomenheden. Wanneer de kaartjes eenmaal verzonden zijn naar vrienden en familie dan kan er geen aanspraak meer op worden gemaakt.