Prijzen geboortekaartjes incl btw. (excl enveloppen en verzendkosten)

Toeslagen

We hebben verschillende papiersoorten om tussen te kiezen. Een aantal soorten zijn te bestellen met een toeslag. Die toeslagen lees je in onderstaand tabel. Kijk hier voor alle papiersoorten.

Overige prijzen

Levertijden

Prijs proefdruk

De kosten voor een op maat gemaakte proefdruk is €2,50 incl btw.

Prijzen enveloppen

De enveloppen zijn 120 grams papier en gegomd. Witte enveloppen zijn €0,30 per stuk en de gekleurde enveloppen zijn €0,35 per stuk. Vooraf verzenden is mogelijk, de verzendkosten zijn dan €4,95.

Digitaal ontwerp

Een digitaal ontwerp is gratis. Het is geen probleem om kleine wijzigingen zoals lettertypes of kleuren te wijzigen, dit doen we gratis. We hebben hiervoor 3 verander rondes, wat doorgaans voldoende is om het ontwerp geheel naar jouw zin te maken. Elke volgende ronde rekenen we €9,00 voor.

Maatwerk

Heb je een uniek kaartje in gedachten of wil je een bestaand kaartje op een andere manier personaliseren? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Prijzen beginnen vanaf €50.

Verzendkosten

Het pakket wordt altijd aangetekend verzonden met PostNL. De kosten hiervoor bedragen binnen Nederland €8,50 incl BTW, voor de EU €11,00 incl BTW. Vanaf een oplage van 150 stuks zijn de verzendkosten gratis.

Tekstwissel

Stel je wil graag 150 kaartjes verzenden. Echter de helft van de kaartjes in het Nederlands en de helft van de kaartjes in het Engels. De oplage per ontwerp is dan 75 stuks. Er zijn geen overige kosten aan verbonden.

Copyright

Standaard wordt het copyright logo van Studio POPPY achterop de kaart getoond. Weglaten van het logo is niet mogelijk, indien toch noodzakelijk dan brengen wij hiervoor €20 in rekening.

Betaalmethodes

De producten in de webshop zijn te betalen via iDeal of desgewenst versturen we je een factuur per mail.
Voor de maatwerkkaarten krijg je per mail een link naar Mollie.com waarmee je veilig met iDeal kan betalen. Uiteraard sturen we ook een specificatie van de kosten mee.