Een hip en trendy geboortekaartje in de jungle met olifant, zebra en giraffe. De jungle dieren staan bij elkaar om het pasgeboren kindje te bekijken. De leukste geboortekaartjes van Studio POPPY vind je hier. Met de ontwerptool kun je jouw hippe geboortekaartje ontwerpen zoals jij dat wil. Vraag eens een proefdruk aan.
Een hip en trendy geboortekaartje in de jungle. De jungle dieren staan bij elkaar om het pasgeboren kindje te bekijken. De leukste geboortekaartjes van Studio POPPY vind je hier. Met de ontwerptool kun je jouw hippe geboortekaartje ontwerpen zoals jij dat wil. Vraag eens een proefdruk aan.

Botanisch geboortekaartje palm met olifant, aap en zebra

Origineel geboortekaartje botanisch in jungle thema. De dieren zijn te verplaatsen of zelfs te vervangen voor andere dieren. Dit formaat is enkel 10x21cm.

Eigen kaart bewerken in studiopoppy.nl

Je zal worden door gelinkt naar onze andere website van Studio POPPY. Hierin hebben we een mooie editor functie waarin jij zelf de informatie kan wijzigen. Klik op ‘zelf ontwerpen’ en ga aan de slag!
Je gaat de kaart bewerken in formaat 13x13cm. Wil je liever 10x10cm? Mail nicoline@poppy-geboortekaartje.nl even. Zij staat jou met raad en daad bij.

Gratis proefdruk!

Een proefkaartje bij studiopoppy.nl is gratis! Maak een account en je ontvangt hiervoor de code die je bij de kassa kan invullen.