Geboortekaartje nostalgisch vintage met nostalgische details. Een prachtige gedecoreerde geboortekaart met nostalgische afbeeldingen van een vogeltje en baby in wandelwagentje. Een geboortekaartje met een knipoog naar vroeger maar in een jasje van nu.
Geboortekaartje retro stijl met schaapjes. Nostalgische prents met een knipoog naar vroeger. Mooie details in vintage stijl. Een serie retro geboortekaartjes voor meisjes bij Studio POPPY verkrijgbaar.
Nostalgisch geboortekaartje handwerk met foto en poësieplaatje
Retro geboortekaartje handwerk met foto
Geboortekaartje met vintage look, geïnspireerd door elementen van vroeger zijn er een reeks geboortekaartjes ontworpen die uitstekend passen in de nostalgische, retro èn vintage stijl.
Een geboortekaartje in het thema Holland met geborduurd molentje. Een heel Hollands handwerkje voor alle nieuwe Hollandse wondertjes. Het geboortekaartje Holland kan altijd naar wens aangepast worden, de kleine aanpassingen doen we namelijk gratis.
Een handwerk geboortekaartje opgebouwd uit stofjes, breisels, knoopjes en stiksels.
Dit geboortekaartje met een uil in de boom is zondermeer tijdloos en mateloos populair. Het uiltje in de boom lijkt wel handwerk en dat maakt dit geboortekaartje uil juist bijzonder.
Nostalgisch geboortekaartje met dierenparade. De dierenparade bestaat uit een gans, haas, beer, zebra en schaap.
Geboortekaartje retro bus met dieren in zomers landschap. De tijger, krokodil, papegaai, olifant en toekan gaan een reis maken.
Retro geboortekaartje cowboy in een wereld waarin alles kan en mag. Een cowboy op giraffe, kangaroo, zebra of tijger, ze lijken wel uit een jaren '60 gouden boekjes voorleesboekje gelopen
Nostalgisch geboortekaartje winter. De kindjes lopen in parade door het sneeuwlandschap.
Geboortekaartje winter nostalgisch sneeuwlandschap, een unieke serie geboortekaartjes met nostalgische prents in vintage stijl. Vintage met een romantisch tintje.
Geboortekaartje winter nostalgisch sneeuwlandschap, een unieke serie geboortekaartjes met nostalgische prents in vintage stijl. Vintage met een romantisch tintje.
Retro geboortekaartje met beer en aap in een treintje. Romantische tafereeltjes die zo uit een jaren '60 voorleesboekje gelopen zijn. Ideaal als illustratief geboortekaartje.
Geboortekaartje nostalgisch retro met luchtballon waar een giraffe en tijger bivakkeren. Een fantasievol kaartje als geboorte aankondiging.
Geboortekaartje retro winter is een betoverend winterlandschap in retro sfeer. Deze en veel meer winter geboortekaartjes bij Studio POPPY.
Geboortekaartje retro met parade van dieren wandelend over de wereld. De leeuw met vaandel loopt voorop! In de parade lopen de zebra, kangaroo, leeuw, koe en vos mee.
Geboortekaartje retro met parade van dieren wandelend over de wereld. De leeuw met vaandel loopt voorop! In de parade lopen de zebra, kangaroo, leeuw, koe en vos mee.
Geboortekaartje retro herfst, één van de leuke nostalgische geboortekaartjes met bus vol dieren die op pad zijn. Elk seizoen is mogelijk.
Geboortekaartje retro stijl met illustratieve prenten. Zoals dit geboortekaartje met dieren in bootjes in het voorjaar.
Nostalgisch geboortekaartje winter. De boerderijdieren schaap en gans en haan staan op de uitkijk.
Geboortekaartje nostalgisch winter is een prachtige winterparade in een betoverend winter landschap. Ze lijken uit een voorleesboek gelopen in vintage stijl. De schapen, gans en poes vermaken zich opperbest.
Geboortekaartje retro winter met retro bus is een betoverend winterlandschap in retro sfeer. De ski en koffers staan al klaar om op wintersport te gaan! Deze en veel meer winter geboortekaartjes bij Studio POPPY.
Geboortekaartje lente retro met natuurlandschap met bomen en vogels. Er zijn nog veel meer geboertjekaartjes met de seizoenen.
Geboortekaartje winter retro winterlandschap met vrolijke huisjes en vliegtuig.
Geboortekaartje retro nostalgisch met bonte stoet van olifant, kangaroe en aap. Het vliegtuig maakt deze geboortekaart helemaal vrolijk.
Geboortekaartje seizoen in de herfst of lente. Handgetekend konijntje met vlinders in een bos
Lief handgetekend geboortekaartje met konijn

Neutrae geboortekaartjes

Neutrale geboortekaartjes zijn geboortekaartjes die zowel voor jongetjes als meisjes geschikt zijn. Erg leuke kaartjes en niet persé als zodanig ontworpen. Handig zelfs wanneer je nog niet weet wat het gaat worden of gewoon niet zo van meisjes-roze of jongens-blauw houdt. De neutrale geboortekaartjes zijn soms ook heel lief of stoer hoor. Spreekt het kaartje je aan maar wil je details anders zien? Dat kan altijd, kleine wijzigingen aan de kaartjes zijn gratis.