Geboortekaartje zomers bloemen veld met grote zus.
Geboortekaartje zomers bloemen veld met grote zus. Geboortekaartje retro grote zus die in het mandje met de baby kijkt. Vintage geboortekaartje maar wel helemaal van nu. Ga aan de slag in de editor en maak er jouw eigen unieke kaartje van. Bestel met de kortingscode een gratis proefdruk.

Geboortekaartje retro zomers bloemenveld met grote zus

Illustratief geboortekaartje waar de vrolijkheid van af spat. Experimenteer ook zelf eens met de beeldbank. Een gratis proefkaartje laat zien dat wij uitstekende kwaliteit in huis hebben.

Eigen kaart bewerken in studiopoppy.nl

Je zal worden door gelinkt naar onze andere website van Studio POPPY. Hierin hebben we een mooie editor functie waarin jij zelf de informatie kan wijzigen. Klik op ‘zelf ontwerpen’ en ga aan de slag!
Je gaat de kaart bewerken in formaat 10x21cm, wil je liever een dubbel gevouwen kaart? 10x10cm, 13x13cm of 15x15cm? Mail nicoline@poppy-geboortekaartje.nl voor vragen. Zij staat jou met raad en daad bij.

Gratis proefdruk!

Een proefkaartje zonder foliedruk bij studiopoppy.nl is gratis! Maak een account en je ontvangt hiervoor de code die je bij de kassa kan invullen.