Geboortekaartje herfst met konijntjes en paddenstoelen.
Geboortekaartje herfst met konijntjes en paddenstoelen.

Interesse in deze kaart?

  Ik wil graag:

  Alleen informatie opvragen - klik dan hier!

   

  Digitale proefkaart (gratis)Papieren proefdruk (€2,50)

   
   

  Naam van de kaart die ik wil bestellen (zie groene balk):

   

  Hoeveel kaartjes wil je bestellen?

   

  Heb je interesse in foliedruk? (1 zijde foliedruk meerprijs €1,25 per kaart, 2 zijdig foliedruk meerprijs €1,90 per kaart)
  JaNee

  Wil je de enveloppen vooraf laten leveren? (extra verzendkosten E4,95 Nederland en Belgie)
  JaNee

   

  Papiersoort

   

  Heb je speciale wensen? Wil je iets veranderen aan het kaartje?

   

  Informatie op de kaart:

  Wat is de uitgerekende datum?

   

  Krijg je een jongen, meisje of een tweeling?

   

  Naam van de baby(‘s)

   

  Naam ouders, eventuele broers en zussen, adres en telefoongegevens.

  Tekst op het kaartje?

   

  Gegevens aanvrager:

  Naam*

  Email adres*

  Bezorgadres

  Waar ken je Studio POPPY van?

   

  Geboortekaartje met paddenstoelen en konijntjes

  Geboortekaartje met paddenstoelen en konijntjes is een beetje sprookjesachtig. De bosdieren komen even kijken naar het slapende kindje. De konijntjes huppelen vrolijk er omheen. Kijk ook eens naar dit geboortekaartje met meer bosdieren die nieuwsgierig zijn naar het pasgeboren kindje.

   

  Speciale geboortekaartjes

  Deze speciale geboortekaartjes zijn met veel passie en liefde voor jullie gemaakt. De kleinste details vallen in eerste instantie niet eens op, des te leuker om ze later alsnog te ontdekken. Bij POPPY geboortekaartje heb je altijd rechtstreeks contact met de designer en dus altijd snel antwoord, ook wanneer je bijzondere wijzigingen wil in de geboortekaart. Het veranderen van een kleur, items toevoegen, zelfs omzetten naar een ander seizoen is meestal kosteloos. Dus laat je kaartje gratis helemaal naar wens maken en maak gebruik van onze expertise. Wij nemen het werk van je over, je hoeft niet zelf aan het werk.

   

  Proefkaartje

  Wij adviseren om een proefkaartje te bestellen van jouw favoriete speciale kaartje. Zo kun je de kwaliteit goed beoordelen en zie je hoe de kleuren uitpakken. Aan de hand van de proefkaart geef je ons door wat je nog graag wil aanpassen. Kijk eens naar de uitgebreide werkwijze waar je volledig op de hoogte wordt gebracht van de prachtige papiersoorten geboortekaartjes en bijpassende enveloppen. Van speciaal glossy papier tot Oud Hollands met een structuur of natuurkarton tot parelmoer met een prachtige glans. Zo zie je dat jouw speciale geboortekaartjes steeds een andere karakter krijgt.