GRATIS DOWNLOAD

Klik de linken aan en download de gratis goodies die Studio POPPY speciaal voor jou heeft ontworpen. Een leuk fotootje zijn wij natuurlijk altijd blij mee. Veel plezier!

Popcorn uitdeel bakjes

Een gratis download waarmee je zelf popcorn uitdeel bakjes kunt maken. Of je gebruikt ze voor een kinderfeestje, als kindertraktatie op school, babyshower. Je kunt er alle kanten mee uit. Print twee pagina’s uit voor printable popcorn uitdeelbakje en kláár!

Gratis download, gratis printable uitdeel bakje circus. Ook voor popcorn te gebruiken, of voor een kinderfeestje, kindertraktatie op school, babyshower.

Wallpaper voor Iphone 4, 5 en 6.

Gratis te downloaden zijn deze wallpapers voor de Iphone. De eerste wallpaper is geschikt voor Iphone 4 en Iphone 4s. De tweede afbeelding is geschikt voor de Iphone 4 en Iphone 6.

iphone 4 gratis wallpaper
iphone 6 gratis wallpaper

Cupcake meeneem doosjes

Wat is er leuker om op een kinderfeestje of op een woensdagmiddag cupcakes te maken en te versieren? Nóg leuker maak je het wanneer je de kindjes een doosje kan geven om de cupcakes in mee naar huis te nemen. Er zijn twee verschillende doosjes; het nostalgische meeneem bakje of het retro meeneem doosje.

Gratis printable doosje om cupcake in mee te nemen
Gratis printable doosje om cupcake in mee te nemen